Incasso van onbetaalde facturen

Advocatenkantoor Mister Wolf verzorgt voor u incasso van onbetaalde facturen. Als advocaat incasso zijn wij niet te vergelijken met een gemiddeld incassobureau. Onze advocaten pakken incasso immers aan als uw volwaardige businesspartner. Ook incassodossiers afwerken betekent voor ons advocatenkantoor extra rendement genereren voor de cliënt. Zelfs in de specialisatie van incasso voegen onze advocaten dus waarde toe voor hun cliënten. Om het even om welk type onbetaalde factuur het gaat: onze advocaten verzorgen de incasso ervan. Als advocaat incasso opteren wij voor een doelgerichte en persoonlijke aanpak, gecombineerd met commerciële technieken en strategische inzichten. Ook aan incasso gaat een goed plan vooraf!

Advocaat incasso versus incassobureau

U moet niet langer een incassobureau inschakelen voor onbetaalde facturen. U kan openstaande facturen in handen geven van onze advocaten, die zich toeleggen op onder meer incasso factuur, particuliere incasso, eenmalige incasso, etc. U kan met andere woorden voor elk type incasso bij onze advocaten terecht. Ons advocatenkantoor opteert in eerste instantie altijd voor een minnelijke incasso. Ingeval dat niet mogelijk of haalbaar blijkt, stappen onze advocaten over naar een gerechtelijke incasso. Ons advocatenkantoor heeft, net zoals haar cliënten, een zakelijke reputatie hoog te houden. Onze advocaten gaan dan ook zorgvuldig, stijlvol en verkoopsminded om met uw incassodossiers.

Advocaat incasso versus incassobureau.

Incassokosten

In tegenstelling tot het gemiddelde incassobureau, worden de incassokosten procentueel bepaald op basis van het bedrag van de onbetaalde facturen. Het financieel risico van de incasso is voor de cliënt vooraf bepaald en staat vast. Er gelden verschillende incassokosten voor minnelijke incasso en gerechtelijke incasso. Ons advocatenkantoor beschouwt incassodossiers als een eerste kans om zich te bewijzen ten aanzien van nieuwe cliënten. Vertrouw ons één of meerdere van uw onbetaalde facturen toe om een eerste helder zicht te krijgen op onze manier en snelheid van werken. Beslis nadien gerust zelf of u ons als businesspartner in uw verhaal wil opnemen.