Meer dan een advocatenkantoor

Advocatenkantoor Mister Wolf is meer dan alleen maar uw advocaat. Onze advocaten zijn uw volwaardige businesspartners. Wij bieden juridisch advies en rechtsbijstand, zoals dat traditioneel van een advocaat verwacht wordt. Nog meer dan dat zetten wij in op het aanbrengen van strategisch inzicht en rendement voor onze cliënten. Ons advocatenkantoor voegt in elk dossier waarde toe voor, ongeacht of het gaat om een verkoopovereenkomst, een dossier omtrent aansprakelijkheid, een incasso van onbetaalde facturen, vastgoedrecht of uw successieplanning. Ons hoofddoel is om onze cliënten te ontzorgen: wij behoeden u voor onaangename situaties, beschermen u eens u daar toch mee geconfronteerd zou worden en nemen voor u de handschoen op als het dossier zo’n aanpak vereist. 

Een advocatenkantoor in de niche

U moet niet langer een advocaat zoeken wanneer u vragen heeft over vastgoedrecht, successieplanningen of handelsrecht. Ook voor uw onbetaalde facturen bent u bij ons advocatenkantoor aan het juiste adres. Ons advocatenkantoor is een nichekantoor met vier specialisaties. Zo kan u op ons rekenen als uw volwaardige businesspartner in onze hoedanigheid van advocaat vastgoedrecht, advocaat handelsrecht, advocaat bouwrecht, advocaat bouwgeschillen, advocaat voor uw verkoopovereenkomst, advocaat voor uw algemene voorwaarden, advocaat voor uw aansprakelijkheid en advocaat voor uw vermogensplanning. Daarnaast werken wij met andere advocatenkantoren samen, die als onze betrouwbare partners onze cliënten kunnen bijstaan in andere materies.

 

Een snel advocatenkantoor

Ons advocatenkantoor onderscheidt zich van andere spelers op de markt door haar snelheid van handelen. Onze advocaten werken tegen strakke deadlines, wat maakt dat zij hun cliënten snel kunnen informeren of bijstaan. Ons advocatenkantoor handelt bovendien 75% van haar dossiers minnelijk af. Onze advocaten blijven dus grotendeels buiten de rechtbank. Wij geloven in een aanpak die gebaseerd is op gezond verstand: onze advocaten denken praktisch met u mee en kunnen loskomen van hun louter juridisch advies. Wij zijn dus meer dan uw advocatenkantoor: wij zijn uw vertrouwenspersoon en klankbord. Onze cliënten zijn vaak op zoek naar oplossingen die direct kunnen worden toegepast op hun probleem. Wij ontzorgen onze cliënten via een gegarandeerd snelle en minnelijke tussenkomst.

Een advocatenkantoor in de niche.